diumenge, 19 de setembre del 2010

Un nou curs

Enguany m'ha tocat Calp, a l'IES Ifach. Ja hem pres el primer contacte la setmana passada. És un institut gran. L'alumnat és divers. Hi predominen els alumnes anglesos, però n'hi ha de totes les nacionalitats imaginables, com ja passava a l'IES Altaia d'Altea. Trobaré a faltar els companys de l'Altaia, com no podria ser d'una altra manera. L'any passat hi vaig estar molt a gust. Ara, però, m'he trobat també una gent molt amable, a l'IES Ifach. Mirarem d'exercir la professió d'ensenyant tan bé com puguem. Tot un repte en els temps que corren.

La foto la vaig fer a Liberty, South Carolina (EUA). Vam assistir al primer dia de curs, ara fa un mes.

6 comentaris:

  1. Molta sort! Segur que ho faràs de categoria

    ResponElimina
  2. A Calp? Si encara continua a l'institut Graciel.la (del Departament de Valencià)dona-li records, per favor.

    ResponElimina
  3. Sort, company. M'encanta el penjador de la foto (el que diu, més aviat). Me'l copiaré. Ja saps com sóc.

    ResponElimina
  4. Bona sort, Juli. Tens molta raó, l'ensenyament és tot un repte en els temps que corren, quan molts pares i mares semblen pensar que tota la responsabilitat sobre l'educació dels seus fills és del professorat! Potser als alumnes anglesos sí els interesse la nostra llengua, o almenys una miqueta més que als polítics del Consell?

    ResponElimina
  5. Gràcies, amics. No, Graciel·la ja no hi és, a Calp. Sí, el penjador és curiós, si més no.
    Jorge, no sé si estan molt interessats pel valencià, els anglesos, però els intentaré convèncer que el valencià és una oportunitat i no una obligació. De vegades, els comente que hi ha paraules molt semblants entre l'anglès i el valencià, i els fa gràcia. A vore si per aquest costat els puc convèncer...
    Una abraçada,

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.