dilluns, 1 de març del 2010

Canvis vitals

Darrerament, he decidit fer alguns canvis, "professionals" i vitals; en poques setmanes. Sempre ho he fet. De manera sobtada, imprevista o imprevisible als ulls dels altres. Mai aquests canvis, però, aquestes decisions aparentment repentines, han obeït a un capritx, a una rauxa irracional, a un rampell. I, generalment, els canvis m'han estat amables, altament beneficiosos, a curt, mitjà o llarg termini. I mira que durant una època m'era ben redifícil canviar, prendre decisions dràstiques; sobretot en aquell temps en què els amics d'adolescència exerceixen sobre nosaltres una influència cabdal. N'hi ha que no ho supera i que es deixa arrossegar pel corrent, i en paga les conseqüències. Potser perquè ja em veig a tocar de la quarantena que m'hi he decidit. I, de moment, no n'estic gens empegueït, com dirien a Mallorca. Ja veurem més avant quin balanç en trac, de tot plegat. Anys a venir...

4 comentaris:

  1. Què has fet, Juli???? Precisament estos dies pensava jo també en això dels canvis, i en el que em deia un amic sobre els canvis i en el que deia Punset en una conferència sobre els canvis. Quina casualitat!

    ResponElimina
  2. Hola, Teresa. Sí, cal fer canvis en la vida. No són greus, tranquil·la. M'he deixat algunes coses que em neguitejaven i em llevaven molt de temps.
    Espere que estigues bé.

    Una salutació!

    ResponElimina
  3. com t'entenc! jo faig una mica igual i sempre m'ha anat bé a pesar de les incomprensions de l'entorn. També ara estic en procés de canvis. Encara no sé cap on però hi haurà canvis. Espere que els teus siguen molt molt positius!

    ResponElimina
  4. Em sembla una bona idea, Juli; tot canvi és per definició una passa endavant,mai darrere. Això dels quaranta, però, no hi és veritat. Els anys són, com gairebé totes les convencions humanes, marques i senyals que a la fi diuen molt poc. I també hi ha per a qui els anys que encara té que viure no deixen de ser una altra cosa que una mena de condemna, anys que viurà perquè no gosarà acabar abans de la data que hi ha marcada per cadascú de nosaltres.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.