divendres, 9 de desembre del 2011

Escriure

Els de l'Associació d'Editors del País Valencià em van fer un vídeo sobre la meua literatura. Em resulta estrany que algú em considere escriptor, i que diga que faig literatura. Sí, escric, bàsicament textos que aspiren a un mínim de qualitat perquè algú els considere literatura, però d'ací a considerar-me escriptor... Siga com siga, considere que si alguna obligació té un escriptor -si és que en té alguna- és d'escriure. I escriure tan dignament com siga capaç. I és el que intente. Bé, fora cabòries, si algú em vol veure en vídeo (a mi, em fa molta vergonya), ací en té l'enllaç: http://www.escriptorsvalencians.tv/Juli-Capilla-i-la-seua-literatura_va_4_107-17_0.html

5 comentaris:

  1. Que no et done vergonya, Juli! Està molt bé, a mi m'ha agradat, i a més, em sembla apropiat fer promoció dels nostres escriptors. Qualsevol que hi escriga, és escriptor.
    Espere que el genoll vaja una miqueta millor! Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Em sembla molt bé que l'associació d'escriptors faça aquest tipus de promoció. És bo per als escriptors i és bo per a la literatura. He penjat al meu bloc una referència a aquest vídeo.
    L'enhorabona i que et recuperes ràpidament i tornes a fruir també de l'esport que tant t'agrada.

    ResponElimina
  3. Cap vergonya, molt seriós i professional davant la càmera. De fet, la resta ja et considaràvem escriptor, o potser, més aviat poeta.
    Molts ànims per a la teua recuperació.

    ResponElimina
  4. Felicidades Juli... Muy interesante el vídeo sobre tu trayectoria como escritor. Un saludo desde Alicante:

    José Juan González

    ResponElimina
  5. Gràcies, amics! Es nota això, que sou bons amics. Però gràcies.
    Records a tots!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.