"...Finestres / de la casa tancada, / quan torno, d'horabaixa, / girant-me adesiara..." Bartomeu Rosselló-Pòrcel
dimarts, 5 de juliol del 2011
Arròs al forn
Per fi vacances! Lectura, escriptura, música, piscina, platja, bicicleta, esport... i arròs al forn i meló d’Alger per dinar. Boníssim! Quina alegria! Feia temps que no feia un arròs al forn a l’estil de ma mare, de l’Horta de València, amb tomata, botifarres de ceba, costelletes de porc, una cabeça d’alls, cigrons (que no hi he posat, quin despiste: la pròxima volta). M’ha eixit boníssim! Els meus fills m’han felicitat i tot. He de cuinar més, i més variat, a partir d’ara. He de recuperar el terreny que havia perdut per deixadesa. Paga la pena cuinar. T’ho menges més a gust i tot. Ho aprecies més. Ja estic pensant que un dia d’aquests podria fer també “ensaladilla russa” (per què li diran russa?). Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Enhorabona per l'arròs. Fa molt bona pinta. Si no vaig errat, a Anglaterra, "l'ensaladilla russa" es diu "Spanish salad", ja veus!
ResponEliminaCatxiss!! I jo que no em vaig atrevir diumenge passat a penjar una foto de la paella que vaig fer, que em va eixir d'antologia. Ja voràs diumenge que ve!
ResponElimina:)
Pel que fa a l'ensalada russa cal veure http://ca.wikipedia.org/wiki/Ensalada_russa i un dia d'estos faré una entrada amb la recepta del "salmorejo" també conegut com a "porra" o "porra andaluza", cosa fina!
ResponEliminaOstres, com diria el de "Aterriza como puedas": Elegí un mal día para ponerme a dieta.
Collons, Juli, quina enveja em dones! Saps que ací a Austràlia no hi ha botifarra, ni de seba ni de carn ni d'arròs! Crec que ja ho tastarem, el vostre arròs al forn, a desembre, però després de veure la foto, quina gana m'ha entrat! Bon profit!
ResponEliminaGràcies a tots! Molt bon estiu i bon arròs!
ResponElimina