
Per fi vacances! Lectura, escriptura, música, piscina, platja, bicicleta, esport... i arròs al forn i meló d’Alger per dinar. Boníssim! Quina alegria! Feia temps que no feia un arròs al forn a l’estil de ma mare, de l’Horta de València, amb tomata, botifarres de ceba, costelletes de porc, una cabeça d’alls, cigrons (que no hi he posat, quin despiste: la pròxima volta). M’ha eixit boníssim! Els meus fills m’han felicitat i tot. He de cuinar més, i més variat, a partir d’ara. He de recuperar el terreny que havia perdut per deixadesa. Paga la pena cuinar. T’ho menges més a gust i tot. Ho aprecies més. Ja estic pensant que un dia d’aquests podria fer també “ensaladilla russa” (per què li diran russa?). Bon profit!
Enhorabona per l'arròs. Fa molt bona pinta. Si no vaig errat, a Anglaterra, "l'ensaladilla russa" es diu "Spanish salad", ja veus!
ResponEliminaCatxiss!! I jo que no em vaig atrevir diumenge passat a penjar una foto de la paella que vaig fer, que em va eixir d'antologia. Ja voràs diumenge que ve!
ResponElimina:)
Pel que fa a l'ensalada russa cal veure http://ca.wikipedia.org/wiki/Ensalada_russa i un dia d'estos faré una entrada amb la recepta del "salmorejo" també conegut com a "porra" o "porra andaluza", cosa fina!
ResponEliminaOstres, com diria el de "Aterriza como puedas": Elegí un mal día para ponerme a dieta.
Collons, Juli, quina enveja em dones! Saps que ací a Austràlia no hi ha botifarra, ni de seba ni de carn ni d'arròs! Crec que ja ho tastarem, el vostre arròs al forn, a desembre, però després de veure la foto, quina gana m'ha entrat! Bon profit!
ResponEliminaGràcies a tots! Molt bon estiu i bon arròs!
ResponElimina