dijous, 23 de febrer del 2012

Hævnen


Anton es metge i viu a cavall d’una petita ciutat de Dinamarca i un camp de refugiats a l’Àfrica. Això, sense que ell se n’adone, fa que es ressenten les relacions familiars, fins al punt que s’ha separat de Marianne, la seua dona. Hi ha, també, alguna cosa que va passar entre ells i que va fer saltar en mil bocins el matrimoni... Per sobre de tot, hi ha el sentiment de culpa, i els ideals d’un home que mira d’aplicar el seu codi moral de manera estricta sobre el món, les persones, i també a si mateix. Mentrestant, el seu fill gran, Christian, de deu anys, confús i desemparat, es debat entre l’assetjament a l’escola per part dels companys i un amic que li indica un camí de revenja ben perillós...
Una pel·lícula de la directora danesa Susanne Bier, autora de la meravellosa Después de la boda, producció nominada a l'Oscar a la millor pel·lícula en llengua estrangera.
Hævnen (Revenja), traduïda a l’espanyol amb el títol En un mundo mejor guanyà els premis Globus d’Or 2011 a la millor pel·lícula en llengua no anglesa i l'Oscar de 2010 com a millor pel·lícula estrangera. 
Susanne Bier em sembla una directora molt interessant.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.