diumenge, 29 de gener del 2012

Dos mesos des de l’operació

Hui fa dos mesos des que em van operar d’un lligament anterior creuat. Després d’una primera setmana crítica, de dolor i d’insomni, produïts per una hemorràgia interna, la recuperació ha estat progressiva, però lentíssima. Ara ja comence a caminar! I a conduir! Quin goig! He abandonat les crosses i la fèrula! Ranquege una miqueta de la cama operada, i a voltes em falla, però ja faig bicicleta estàtica i tot d’exercicis. És un goig tornar a pedalejar després de dos mesos, i a caminar! Em falta, però, recuperar la musculatura de la cama danyada, i guanyar el moviment, però la rehabilitació va molt bé (fa mal, però és necessari). En fi, que estic content. Cada dia vaig a la rehabilitació, religiosament. Els fisios són molt bons professionals, i millor persones. Mentrestant, llegir i escriure em són un gran consol, i un luxe quan estàs de baixa. Sort tinc que m’agrada la literatura, i el cinema, i la vida!             

4 comentaris:

  1. Que et recuperes del tot ben aviat!
    També ha estat una sort per als demés que t'agrade escriure (i la vida) i haver pogut compartir aquests dos mesos. Gràcies i ànims per a la recta final de la rehabilitació.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies! La veritat és que hui el metge m'ha dit que em recupere molt ràpidament, la qual cosa m'ha posat encara més content.
    Salutacions!

    ResponElimina
  3. Quina bona notícia, Juli. Molts ànims, i ja ho saps: seguir amb els exercicis i escriure. Les dues coses et faran bé!

    ResponElimina
  4. Gràcies, Jorge! La veritat és que estic molt animat. La cama va bé, encara que no estic del tot curat, i encara em costarà tornar a la normalitat. Però evoluciona de meravella.

    Salutacions des del País Valencià!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.