dissabte, 28 d’abril del 2012

Una mostra de 27 poetes valencians, i Tria Llibres



Foto: Enric Sòria, Juli Capilla, Josep Vicent Cabrera, Alba Camarasa, Lorena Cayuela, Josep Porcar, Alexandre Navarro i Maite Insa (dalt); i Joan Olivares, Ferran Bataller, Pere Ciscar i Rubén Luzón (baix).  


Divendres vam assistir a la presentació de dues novetats de l’editorial Tria Llibres: Ultratge, de Joan Olivares, i Tibar l’arc. Una mirada a la poesia valenciana actual. Tingué lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i aplegà bona part dels autors implicats en l’antologia poètica, a més d’Alfons Navarret, l’antòleg; Enric Sòria, autor del pròleg del llibre, i Miquel Tuson i Ferran Bataller, director editorial i editor, respectivament, de Tria llibres. Un acte breu, mesurat i agradós que, a més de presentar dues novetats interessantíssimes, serví per celebrar els dos anys d’existència d’una editorial novedosa. Tria llibres http://editorialtria.com/web/ pretén fer-se ressò d’autors de qualitat que, lamentablement, troben moltes dificultats a l’hora de donar a conèixer les seues obres en els segells editorials convencionals. Una iniciativa que aposta fermament pel món de les noves tecnologies i per una vocació clarament cultural i literària, lluny dels interessos merament lucratius.
La veritat és que va ser molt emotiu trobar els companys a la presentació, i també de trobar-nos d’altres que els havíem llegit però que no coneixíem personalment. La xerrada durant el sopar va ser també un goig. El recull aplega 27 poetes valencians nascuts a partir dels anys 70 http://triallibres.com/llibres/tibarlarc.html.  
Els poetes del recull són (per ordre de naixement): Elies Barberà i Juli Capilla (1970); Christelle Enguix, Maite Insa i Sergi Torró (1971); Alexandre Navarro i Eduard Ramírez (1972); Susanna Lliberós i Josep Porcar (1973); Alfons Navarret i Begonya Pozo (1974); Pere Císcar, Iban León, Manel Marí, Joan Miquel Navarro, Júlia Zabala (1975); Josep Vicent Cabrera i Eduard Marco (1976); Ivan Brull, Lorena Cayuela i Pau Sif (1978); Andreu Galan (1980); Vicent Almela, Isabel Garcia Canet (1981); Rubén Luzón (1982); Àngels Gregori (1985) i Alba Camarasa (1987).   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.